Advocaat in Uden

Een advocaat in Uden nodig? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij verwijzen u graag door naar Van der Putt Advocaten uit Venray. Dit is een zeer gespecialiseerd advocatenkantoor met specialisaties in diverse rechtsgebieden. Zo heeft de advocaat échte diepgaande kennis van waarvoor u bij de advocaat bent gekomen. Mocht het nodig zijn, of mocht u er zelf om willen vragen; dan kunnen de diverse specialisaties van de advocaten met elkaar gecombineerd worden. Op deze manier kan het allerbeste resultaat behaald worden. U heeft echter wel altijd een vast aanspreekpunt als advocaat, dit maakt het overzichtelijk en duidelijk! 

Waar kunnen ze u mee helpen?

Wij leggen u graag uit waarmee Van der Putt Advocaten u graag kan helpen. Zo staan ze u bijvoorbeeld graag bij, bij bedrijfsongevallen, bij beroepsziekten, bij geweldsmisdrijven, bij medische fouten, bij nabestaanden bij overlijden en bij overige ongevallen.

Gratis spreekuur

U bent bij Van der Putt Advocaten altijd welkom op kantoor op iedere maandag tussen 12.00 en 14.00 uur. Maar ook op iedere donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Hier zijn dan namelijk gratis spreekuren. Het kan ook dat Van der Putt Advocaten bij u langskomt. U kunt daarvoor altijd contact opnemen per telefoon. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden in de mogelijkheden die Van der Putt Advocaten te bieden heeft kunt u altijd terecht op hun website.