Boek uw 5 sterren camping in Nederland

Campings zijn er in alle soorten, maten en niveaus. Wij kunnen ons voorstellen dat u zeker wilt weten dat u een kwalitatief goede camping boekt. Wanneer u logeert op een 5 sterren camping in Nederland, weet u zeker dat u goed zit. U kunt er dan namelijk vanuit gaan dat alle voorzieningen aanwezig zijn en van goede, hygiënische kwaliteit zijn. Recreatiepark TerSpegelt is bijvoorbeeld een Holland Topcamping. Dit betekent dat deze camping tot de top van Nederland behoort. Mede door de goede hygiëne, prachtige omgeving en eindeloze recreatiemogelijkheden.

 

Unieke kampeerplaatsen en huuraccommodaties

De overnachtingsmogelijkheden bij TerSpegelt in Eersel lijken eindeloos. Zo kunt u helemaal back to basics en uw eigen tent of caravan op de kampeerplek zetten. Bijvoorbeeld op het speciale kinderveldje. Liever iets luxer? Dat kan! Huur bijvoorbeeld een volledige ingerichte tent of een luxe huuraccommodatie met privé sanitair. Slaapt u graag in een bosrijke omgeving? Boek de bosvilla! Lekker aan het water in uw eigen waterlodge met eigen terras? Ook dat is mogelijk! Bij Camping TerSpegelt kunt u zelfs kamperen op het water. De super-de-luxe WaterLogdes liggen voor u klaar. Op een vlonder net boven het water geniet u hier van een prachtig uitzicht over een van de meren in het park. Ligt dat wel lekker? Jazeker! In deze waterlodges slaapt u op echte bedden en kunt u relaxen op een van de hangmatten boven het water. Lekker weer? Dan neem je gewoon lekker een duik in het meer.

Maak vast een virtuele wandeling

Wij kunnen het allemaal mooi vertellen. Maar natuurlijk wilt u eerst zo uitgebreid mogelijk rondkijken, voor u gaat boeken. Op de website maakt u daarom een virtuele wandeling of neemt u een kijkje in het fotoalbum. Camping TerSpegelt heeft zelfs een magazine! Kijk dus eerst rustig rond en maak uw keuze voor een van de accommodaties op deze 5 sterren camping.