De beste campings zijn kindvriendelijk

Wat staat er op jullie wensenlijstje voor de vakantie? Een fijne accommodatie, hygiënisch sanitair, lekker eten en een camping waar je de kinderen met gerust hart hun gang kan laten gaan. Klopt dat een beetje? Dan hebben wij wel een idee waar je inspiratie op kunt doen. Namelijk bij camping De Leistert. Het staat bekend als de camping in Limburg die kindvriendelijk is. Hier ben je dus verzekerd van een veilige omgeving waarin de kinderen veel sport- en speelplezier kunnen beleven, zonder dat jullie je als ouders druk hoeven te maken. Mede hierdoor beoordeelde de ANWB deze camping met 5 sterren en de titel ‘Best Camping’. Maar misschien zijn de jaarlijks terugkerende bezoekers wel meer het bewijs dat het een erg geliefde kindercamping is.

 

Actie of rust?

Wij kunnen het ons voorstellen dat je na een druk werkjaar zelf zin hebt om juist even bij te komen. Dat komt goed uit, want terwijl de kinderen al hun energie storten in de verschillende sporten, spellen of het zwembad, lig jij heerlijk op een strandbed, hangmat óf je eigen veranda. Zin om lekker de omgeving te verkennen? Huur dan een paar fietsen en ga de heuvels in. Souvenirs? Die maken we zelf! In het Klushuis op de camping bijvoorbeeld. Wij weten wel zeker dat de kinderen straks de grootste verhalen hebben wanneer ze weer naar school gaan. Vast een plaatsje boeken voor volgend jaar? Want aan een week hebben veel kinderen niet genoeg om al die leuke dingen op het vakantiepark te ontdekken.

 

Bel of mail met de medewerkers

Een goede tip? Vraag naar last minutes! Wellicht zit er een leuke deal bij, die leuke financiële voordelen met zich meebrengt. Vragen of aanvullende informatie? Bel of mail gerust met de klantenservice. Hier staan de medewerkers van De Leistert je graag te woord over de mogelijkheden op recreatiepark De Leistert. Pakken jullie komende zomer ook je koffertje uit op deze geweldige kindercamping? Tot dan!