Een groot divers assortiment slijpschijven

Er zijn verschillende soorten slijpschijven. Wanneer je diverse slijpschijven wilt bestellen is dit natuurlijk het fijnst wanneer dit allemaal bij een webshop kan. Sabudo is zo’n webshop die u kan voorzien van diverse slijpschijven. Denk hierbij slijpschijven van de merken Rottluff, Rappold en Rhodius. Enkel en alleen kwaliteitsmerken kunt u vinden in ons assortiment. Met deze slijpschijven kunt u van alles behandelen van RVS tot gietijzer en van metaal tot steen. De hoge prestatie slijpschijven worden geleverd in Premiumflex en Promax.

Assortiment keuze

Naast slijpschijven kunt u hier ook meteen schuurmaterialen, polijstgereedschappen, staaldraadborstels, stiftstenen en slijpstenen bestellen.  Al het materiaal is te gebruiken voor hand en machine. Sabudo heeft ruim 5000 slijp-en schuurmiddelen op voorraad, wat tevens inhoudt dat alle producten snel geleverd kunnen worden!

Kwaliteitsproducten

Ik bestel al langere tijd materialen bij Sabudo en zij hebben mij nog nooit teleurgesteld. De kwaliteit van al het schuurmateriaal en de slijpstenen zijn uitstekend met daarbij scherpe voordelige prijzen. Het assortiment is zeer divers wat mij ook heel erg aanspreek. Ik hoef niet meer bij verschillende webshops de materialen te bestellen en krijg alles in een keer binnen.  Een slijpsteen kopen? Neem dan gauw een kijkje op de website van Sabudo.