Een nieuw toestel aanschaffen

Vanaf volgende maand loopt mijn abonnement af. Dan kies ik ervoor om een nieuw abonnement af te sluiten via Castle Telecom. Dit bedrijf zit al jaren gevestigd in Deventer. Ik ben niet erg tevreden over het bedrijf waar ik op dit moment mijn abonnement heb lopen en kies er daarom voor om te wisselen. Wel ben ik blij met mijn huidige toestel, een Samsung. Het liefst zou ik weer voor een Samsung kiezen en wacht daarom met smart op de nieuwe.

Wanneer zou die uitkomen?

Helaas is het nog onbekend wanneer de nieuwe Samsung uitkomt. Wel zijn er al allemaal speculaties over de functies en de uitstraling van het toestel. Hierover kan je lezen op de website van Castle Telecom. Zo komt er waarschijnlijk een nieuwe processor in waardoor meerdere apps tegelijkertijd kunnen draaien en er gemakkelijk tussen kan worden geswitcht. Ook zijn er speculaties over het 4k scherm, dit scherm is nu nog vrij duur maar de prijs zal waarschijnlijk wel gaan zakken. Lytro heeft een nieuwe camera gelanceerd en deze zal waarschijnlijk zowel door Apple als door Samsung worden gebruiken.

Ik ga de site van Castle goed in de gaten houden. Ze melden direct wanneer de Samsung Galaxy Note 4 uitkomt, en dan sta ik klaar om hem te halen!