Een Renault Clio van de zaak? Lease ‘m bij H4 Car Lease!

Een auto leasen is een stuk voordeliger dan een auto kopen. Veel ondernemers weten dit en maken hier dan ook met plezier gebruik van.  Heeft u van uw werkgever het bericht gekregen dat u ook een auto op de naam van de zaak mag gaan leasen? Of wilt u graag zelf een auto gaan leasen op uw eigen bedrijfsnaam? H4 Car Lease is van de partij om u hierbij te adviseren, lease bijvoorbeeld een leuke Renault Clio!

Een Renault leasen hoeft helemaal niet duur te zijn!

Je kan bij H4 Car Lease namelijk op verschillende manieren een auto leasen. Per gereden kilometer bijvoorbeeld, of als u dat liever heeft, gewoon op de gebruikelijke manier. H4 Car Lease zit gevestigd in Deventer en beschikt over een uitgebreid wagenpark. Hier kan u terecht voor het leasen van een Renault Clio, maar liever een ander model? Natuurlijk is dat ook mogelijk. De Renault Megane is bijvoorbeeld ook een populair model, en misschien precies wat u zoekt!

Probeer uw toekomstige auto uit!

Al een beetje in gedachten wat uw wensen zijn? Kom dan gewoon de gewenste auto eens uitproberen en bekijk of dit bevalt. Bij H4 Car Lease adviseren ze u graag over uw toekomstige leaseauto gewoon in Deventer!