Hulp van paarden

Een nieuwe populaire vorm van therapie is de hedendaags de therapie met paarden. Sandra Slym is zo’n vrouw die therapie met paarden geeft aan kinderen met ADHD/PDD-NOS, ouders, bedrijven, maar ook aan andere mensen die de beschikking hebben over een eigen paard. Dus of je nou een therapie wilt voor jouw kinderen, voor jouw ouders of voor bedrijven. Sandra maakt dit allemaal voor jou mogelijk.

Workshop met paarden

Sandra geeft 2 verschillende soorten therapie workshops met haar paarden. Allereerst is er een workshop dat “natuurlijk communiceren met paarden” heet. Hierbij wordt er geleerd om op een andere wijze te kijken naar paarden, om vervolgens verbinding met ze te maken. Daarnaast geeft Sandra ook de workshop “familie en structuuropstellingen met behulp van paarden”.  Deze workshop is daarentegen gericht op de indeling van familie en welke rol paarden hierin hebben. Hierin wordt samen gekeken naar wat er wezenlijk afspeelt in jouw eigen systeem. Een opstelling met paarden brengt helderheid en heling en zorgt ervoor dat jij weer op een rustige manier verder kunt gaan met jouw leven.

Wil jij meer informatie over de workshop met paarden? Surf dan direct naar de website van coachen met paarden en lees alles over deze echte specialist!