In Limburg vind je de leukste kindercamping

De Leistert is als kindercamping in Limburg genomineerd voor Clamping van het jaar door de Kids Vakantiegids. En niet voor niets, dit is met recht een kindercamping waar ze nog lang over gaan napraten. Bij De Leistert hebben ze de hele vakantie volop mogelijkheden om te sporten, spelen, zwemmen en creatief bezig te zijn. Er is veel te doen voor jongens en meiden van diverse leeftijden. Pak een fiets, huur een skelter of trek je zwemkleding aan een glij van de glijbaan.

 

Lekker creatief

Willen jullie zelf graag een aandenken maken voor thuis? Doe dan lekker creatief in het Klushuis. Op deze creatieve zolder van De Leistert wordt geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd. In het hoogseizoen is er een supergezellige kinderbingo, een mega recycle knikkerbaan en ‘pimp my shirt’. Voor de echte meidendingen is er de speciale meidenmiddag. Op de website staan al gezellige foto’s om een indruk te krijgen van de leuke activiteiten die het recreatiepark te bieden heeft voor de kinderen.

 

Pluck en Pien verwelkomen je

Pluck en Pien zijn de figuren van het animatieteam op het park, zij vermaken de kinderen met dansjes, liedjes, grapjes en gezelligheid. De twee vrolijke fantasiefiguren omlijsten de recreatieprogramma’s op het recreatiepark. De liedjes, dansjes en verhalen van het tweetal staan garant voor een glimlach op het gezicht van ieder kind. Ook als ze zich stiekem al iets te oud vinden voor een animatieteam, let maar op! Wanneer je op de website een accommodatie wilt zoeken op deze kindercamping in Limburg, kun je dat met het hele gezin doen. Het is namelijk erg makkelijk zoeken naar de geschikte plek, doordat je jouw opties kunt categoriseren.  De kidsspecials beschikken over kinderhoogslapers en een privé speeltuin. In het pakket zit verder een gethematiseerde kinderkamer, een bolderkar. Huisdier mee? Geef het aan en het is al geregeld.

 

Vraag maar raak

Bij vragen over de faciliteiten op de kindercamping of de kidsspecialpakketten je gemakkelijk contact op met de receptionisten. Zij nemen de tijd voor je en vertellen graag over de mogelijkheden.