Kies voor een stille aggregaat

Heb je stroom nodig op een plek waar geen aansluiting mogelijk is op het net? Bijvoorbeeld omdat je in een nieuwe wijk gaat wonen, of omdat je ergens een festival gaat organiseren? Dan is het handig om via een bedrijf  zoals Vos Noodstroom een aggregaat huren.

Een aggregraat biedt u toegang tot stroom op iedere gewenste locatie. Kies voor een stille aggregaat als u het wil gebruiken bij het maken van bijvoorbeeld televisie opnames. Hier is natuurlijk geen enkel extern geluid gewenst, en de juiste aggregaat kan u toch van voldoende stroom voorzien.

‘De stroomvoorziening was ideaal geregeld’

‘Al jaren organiseer ik een klein festival  met muziek. Hier gaat vaak een hoop werk in zitten en hoewel de festivals altijd een succes zijn, overzie ik van tevoren vaak het werk niet. Van toiletvoorziening, beveiliging tot aan de stroomvoorziening. Ik besloot dit jaar de stroom door Vos Noodstroom te laten regelen. Wij maakte prettige afspraken en zij leverde een zeer stille aggegraat. Zo kwam de muziek optimaal tot zijn recht.

Het organiseren van een festival als je weet dat je betrouwbare partners hebt.  Daarom maar ik hierin altijd overwogen keuzes. De volgende keer kies ik weer voor deze aggegraat van Vos Noodstroom.’