Kwekerij Souman is uw kwekerij in omgeving Zwollle

Kwekerij Souman is een plantenkwekerij in de omgeving van Zwolle. Voor mensen die in deze omgeving op zoek zijn naar een tuincentrum kunnen bij Kwekerij Souman terecht. Het is natuurlijk wel net iets anders dan een gangbaar tuincentrum zoals u zich dat voorstelt. Alle planten worden bijvoorbeeld zelf gekweekt door de eigenaren, extra bijzonder dus. Benieuwd? Vraag om een rondleiding door dit zogenaamde tuincentrum in Zwolle en omgeving.

Laat uw planten overwinteren?

Ziet u er  tegen op om uw mooiste planten deze zomer op uw eigen zolder of in uw schuur te laten overwinteren? Dan kunt u ook overwegen om deze naar kwekerij Souman te brengen. Vaak blijkt dat een schuur of zolder toch te vochtig is voor uw planten en niet de juiste temperatuur hebben. Door ze naar kwekerij Souman te brengen weet u zeker dat ze het overleven deze winter en u dit najaar kan genieten van mooie bloeiende planten. Leuk vooruitzicht toch?

Kom langs en vraag om een rondleiding!

Laat u overvallen door de prachtige bloemenweelde van deze kwekerij waar alles met liefde wordt gemaakt. Wie weet kunt  u straks ook geniet u thuis straks van een paar mooie aankopen uit dit tuincentrum Apeldoorn.