Kwekerij Souman voor plantjes rechtstreeks uit de kas

Kwekerij Souman doet het net even anders dan een gangbaar tuincentrum.Hier kan u terecht voor het kopen van bloemen en planten naar wens. Maar deze worden niet aangeleverd door een leverancier. Bij kwekerij Souman worden de planten rechtstreeks gekweekt op het terrein zelf. Als u langskomt kan u hier dus direct genieten van de mooie bloemenweelde in de kassen. Benieuwd? Kom langs bij dit méér dan tuincentrum in Zwolle.

Een tuincentrum naar smaak

Wil je graag wat nieuwe plantjes in de tuin? Laat je dan inspireren door de mogelijkheden van Tuincentrum Souman. Je kan hier de plantjes kopen die rechtstreeks uit de kas komen. Maar ook kan je ervoor kiezen om planten in de wintermaanden hier te laten overwinteren. Hierdoor weet u zeker dat ze de koud overleven en kunnen ze in het voorjaar weer mooi bloeien in uw eigen tuin!

Meer weten over Kwekerij Souman?

Surf naar de website en maak alvast kennis met de mogelijkheden. Heeft u zin om een keer te komen kijken? Schroom dan niet en kom langs, geniet van de bloemenweelde en neem wat moois mee naar huis voor in uw eigen tuin! Laat u inspireren door het plezier in bloemen van dit tuincentrum in Apeldoorn.