La Perle is de ideale uitvalsbasis vanuit Route De Soleil

Ñu het zonnetje zich ook in Nederland weer steeds vaker laat zien, hebben we zin om na te gaan denken over de zomervakantie van het jaar 2015. Want zonnen, zwemmen en baden dat willen we natuurlijk graag. Maar op welke bestemming je dit gaat doen en hoe je daar komt, dat moet van te voren wel geregeld worden. Heb je  zin om je zomer in Frankrijk door te brengen? Overweeg dan om te overnachten in de omgeving van Route de Soleil.

Overnachten doe je in Frankrijk

Een belangrijk stuk van je vakantie in Frankrijk is ook de weg ernaartoe. Want in Frankrijk daar kom je niet van de een op de andere dag, zeker niet in het zuiden. Als je besluit om onderweg ergens  te gaan overnachten dan is het belangrijk dat je  vakantie ook hier al begint. Een mooie uitvalsbasis waar je dit kan realiseren is la Perle d’Anrosey. Dit gastenverblijf is een  18e eeuws landhuis met een hoop sfeer en romantiek. Ideaal om  je vakantie door te brengen en te gaan genieten.

Ook zin in je vakantie?

Boek alvast, dan weet je zeker dat jouw plekje straks gereserveerd is. Om je overnachting te boeken bij La Perle d’Anrosey ga je naar de website.