Leuk idee om een FIFA toernooi te organiseren

Gamen isoleert jongeren? Integendeel! Gamen kan een sociaal evenement worden. Dit kan door het organiseren van een een gametoernooi. Games5 doet dit. Niet alleen om gamen sociaal te maken, maar ook om het gamen meer te beleven en een geweldige indruk achter te laten. Zo kun je FIFA en Call of Duty spelen met al je vrienden en collega’s op unieke locaties op een uniek airscreen. Lees snel verder

Meer informatie

Games5 organiseert door het hele land gametoernooien. Dit is voor 32 of 64 personen en kost vanaf 12,50 per persoon. Deze cijfers gelden voor FIFA. Call of Duty toernooien gaan in overleg. Wil jij een toernooi organiseren? Dan is het mogelijk om eerst een gratis advies gesprek te voeren. Zo weet je zeker dat er geen dingen mis gaan. Games5 zorgt voor de apparatuur en het vervoer en de installatie hiervan. Jij hoeft alleen te zorgen voor genoeg mensen, een locatie en het geld. Vervolgens zal je een geweldige avond hebben door te gamen op een unieke locatie en op een prachtig groot scherm.

Aanvragen

Interesse? Ga dan naar de website om een  FIFA toernooi te organiseren of om een afspraak te maken voor een advies gesprek. De contact gegevens staan op de website, ook voor vragen.