Leven op de rails krijgen

In Nederland wonen er enorm veel verslaafden, alleen heeft de ene een ernstigere verslaving als de ander. Terwijl de één bijvoorbeeld verslaafd is aan schoonmaken, kan een ander weer verslaafd zijn aan bijvoorbeeld heroïne. Uit deze vergelijking wordt direct duidelijk dat verslavingen uitéén kunnen lopen, en het belangrijk is dat de ene verslaving verholpen moet worden. Een verslavingszorg zoals Stichting Miroya kan hierbij de helpende hand zijn, en ervoor zorgen dat iemand met een verslaving compleet clean wordt en weer zijn leven op de rails kan krijgen.

Leven op zijn kop

Een verslaving kan hele ernstige vormen aannemen, waardoor de verslaving de complete levensstijl van een bepaald persoon kan veranderen. Terwijl een verslaafde eerder gewoon nog naar zijn werk ging, en na zijn werk boodschappen ging doen, om in de avonden zijn maaltijd te gaan koken, kan deze levensstijl door een verslaving compleet veranderen. Een persoon kan namelijk met bijvoorbeeld een drugsverslaving zich compleet richten op de drug, en vergeet vervolgens al het andere. Zodra hij wakker is wilt hij namelijk nog maar één ding: het gebruiken van drugs.

Ken ook jij iemand die een ernstige verslaving heeft, en wil jij samen met de persoon in kwestie dat hij van zijn verslaving afkickt? Surf dan snel naar de website van Stichting Miroya en bekijk de mogelijkheden.