Luxe kamperen op een camping met privé sanitair

Wie zit er tegenwoordig nog te wachten op een wandeling over de camping met een toiletrol onder de arm? Dit kan ook anders. Camping De Leistert is een camping met privé sanitair. Hier kun je sanitair alleen voor jouw gezin houden. Wel zo’n fijn gevoel en lekker hygiënisch. Ook voor gezinnen waarvan kinderen nog moeten worden verschoond is dit een ideale oplossing. Je hebt het sanitair voor jullie zelf. De sanitaire voorzieningen zijn een douhce, toilet en wastafel. Ook is er een eigen vaatwasser en een heerlijk verwarmde unit. De campingkavels met sanitaire voorzieningen zijn trouwens extra groot, namelijk minimaal 130 vierkante meter. Zo heeft u ook op gebied van de campingplaats een stukje meer privacy. Het is wel logisch dat de ANWB camping De Leistert beoordeelde met 5 sterren en de titel ‘Best Camping’.

 

Kamperen met extra’s

Natuurlijk is er ook voor de traditionele kampeerders een plaatsje op camping De Leistert. Maar wie net dat beetje extra luxe wilt, zit bij De Leistert op de goede plaats. Bij aankomst staat jouw volledig ingerichte kampeerplaats al klaar. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit met vaatwasser. Dat is kamperen met de badkamer naast de deur, met verwarming, dus het hele seizoen comfortabel kampeergenot. Bij het kampeertarief zit de elektra (behalve bij enkele langkampeer arrangementen), één bijzettentje van max. 6 m², parkeerplaats voor één auto, onbeperkt gebruik van het zwembad, toegang tot alle faciliteiten, de meeste activiteiten van het recreatieteam, douches en warm water inbegrepen. Dat lijkt wel thuiskomen!

 

Aanvullende informatie of vragen?

Nieuwsgierig geworden naar de luxe campingplaatsen op De Leister? Wanneer je na het zien van de foto’s en de virtuele rondleiding nog vragen hebt over mogelijkheden of beschikbaarheid, neem dan gerust contact op met de receptiemedewerkers. Zij helpen je graag verder en vertellen precies wat de mogelijkheden voor jou en jouw gezin zijn. Wij hebben er al helemaal zin in! Jij ook?