Maatschappelijk verantwoord ondernemen in Den Bosch

Woont u in omgeving Den Bosch? Bent u al een tijdje afwezig van de arbeidsmarkt maar wilt u graag weer aan de slag? Maar bent u bang dat u niet goed meer binnen een bedrijf en daarom niet meer binnen de maatschappij past? Dan is het een goed idee om te solliciteren bij een bedrijf dat hier rekening mee houdt. Deze bedrijven zijn bedrijven die maatschappelijke verantwoord ondernemen. Zij gaan u helpen om u te ontwikkelingen in de maatschappij. U kunt bij packstore maatschappelijk verantwoord ondernemen in Den Bosch.

Wat betekent dit?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat het bedrijf gericht is op Profit, maar rekening houdend met People en Planet is. Oftewel: het bedrijf is gericht op de economie, maar houdt rekening met de werknemers, klanten en het milieu. Voor u betekent dit dat u een baan aangeboden krijgt waardoor u weer aan de slag bent in de arbeidsmarkt, ondanks dat u hierin al een tijdje afwezig bent. Packstore wil u helpen om te ontwikkelen in de maatschappij en de arbeidsmarkt, zodat u hier weer bekend en vertrouwd bent.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over het bedrijf en over de maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen, kijk dan op de website van Packstore. U vindt hier alle informatie over de producten en diensten en de werkwijze van Packstore. Als u meer informatie wilt kunt u gebruik maken van aanwezige contactgegevens.