Mediation van het noorden

Zit jij in een scheiding en wil jij graag dat alles op een correcte wijze verloopt. Wil jij niet oneindig ruzie maken over de verdeling, en wil jij graag dat beide partijen tevreden zullen zijn met de verdeling? Meld jij je dan direct aan voor een mediation? Ben jij daarnaast woonachtig in de omgeving van Friesland? Dan is mediation Friesland, van de specialist Pacifici de oplossing voor jullie! Samen met Pacifici zal je gaan zoeken naar een middenweg, en hoef jij geen hoge juridische kosten te betalen.

Een goede scheiding

Een scheiding is altijd een procedure die vaak oneindig lang loopt, en waarbij er altijd een partij zal zijn die het niet eens is met de verdeling. Tijdens een mediation ga jij en jouw partner zoeken naar een middenweg, waarbij beide partijen tevreden zullen zijn. Je gaat goed naar elkaar luisteren, en zorgt ervoor dat beiden meningen gehoord worden. Hierdoor zal je altijd een oplossing vinden, die zowel voor jezelf, als voor de ander goed is. Mediation is daarom de beste manier om jouw echtscheiding te voltooien.

Wil jij meer informatie over mediation, en ben jij benieuwd voor welke doelgroepen een mediation nog meer geschikt is? Surf dan direct naar de website van Pacifici voor meer informatie!