Onderzoek voor bedrijfsdiefstal

Het komt vaak bij bedrijven voor dat er wat gestolen wordt. Dit kunnen simpele dingen zoals bestek of pennen zijn, maar ook geld of belangrijke producten. Naast dat het gepakt is, kan het ook zo zijn dat er medewerkers zijn die creatief met de boekhouding omgaan. Ook dat is een vorm van bedrijfsdiefstal. Maar wat kan je hier tegen doen? Een onderzoek van Rebuss is hierbij een goede oplossing.

Een onderzoek bij een bedrijfsdiefstal

Het blijkt dat er wel jaarlijks duizenden euro’s worden ontvreemd bij bedrijven. Dit is natuurlijk helemaal niet leuk en fijn. Dit feitje is al genoeg reden om een onderzoek te doen naar bedrijfsdiefstal. Bij zo’n onderzoek van een bedrijfsdiefstal van Rebuss wordt er gekeken of de contracten nog wel gedekt zijn, of iedereen zomaar in en uit kan open, en of medewerkers wel bewust van het feit zijn dat hun nieuwe mooie mobiel op hun werkplek ligt terwijl hij net even weg is. Door het creĆ«eren van awareness bij leidinggevende, en andere medewerkers, worden de risico’s aanzienlijk minder.

Wil jij ook graag een onderzoek van Rebuss voor een bedrijfsdiefstal? Neem dan contact met ze op via de website. Je kan hier ook gelijk een gratis intake aanvragen. Deze is geheel gratis en vrijblijvend.