Op vakantie bij Recreatiepark de Leistert

Bent u ook zo dol op Limburg? Dat is heel erg logisch! Niets gaat boven de gezelligheid en gastvriendelijkheid van Limburg. Een prachtige provincie met geweldige naturen, gezellige en authentieke steden en plaatsjes en de meest spannende attractieparken en dagjes uit voor jong én oud. Denk dan aan GaiaZoo of Toverland. Een dagje winkelen? Dat kan ook. Bijvoorbeeld in het bekendste outlet centrum van Nederland of in Maastricht. Bent u dol op sporten? Nou dan kunt u zeker uw hart ophalen in deze provincie. Limburg beschikt over geweldige natuur. Heerlijk fietsen of wandelen is dus zeker een aanraden. O .. en de zon schijnt ook altijd net ietsje feller in Limburg dan elders in Nederland. Wilt u graag op vakantie op een camping in Limburg? Dan stelt Recreatiepark de Leistert zich graag aan u voor. 

Over het park

Op dit park treft u vele faciliteiten. Aan alles is gedacht. Zo zijn er meerdere zwembaden en een dag strand met roeivijver te vinden. Voor de kleintjes is er een recreatieteam die als geen ander weet hoe ze vermaakt moeten worden. Plezier voor iedereen dus!

Ziet u een vakantie in Limburg wel zitten?

Wanneer u zo’n vakantie in Limburg wel ziet zitten kunt u op de website van Recreatiepark de Leistert een plekje reserveren.