Op zoek naar een leuke camping in eigen land?

Ben je op zoek naar ene leuke camping in eigen land? Dan raden we je aan om te kiezen voor camping de Leistert. Deze camping is een echte aanrader, want alles op deze camping is tiptop geregeld. Het is daarom ook niet zo gek dat deze camping is bekroond met maar liefst 5 sterren. Daarnaast is het door de ANWB uitgeroepen tot topcamping.

Wat kun je doen?
Camping de Leistert is gelegen op een toplocatie in Limburg. Zowel op als nabij de camping valt genoeg te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld baantjes trekken in het subtropisch zwembad, een balletje slaan op de golfbaan en een hengeltje uitslaan in de visvijver. Kortom: bij camping de Leistert hoef jij je nooit te vervelen. Ook voor de kinderen wordt er genoeg georganiseerd. Zo is er een groot indoor speeltoestel en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Ook als je er lekker op uit wilt gaan dan is dit ook mogelijk. Ga lekker wandelen of fietsen in een van de nabijgelegen natuurparken en kun je dagjes shoppen in leuke steden.

Meer informatie over deze camping?
Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over deze camping? Bezoek dan de website en neem contact op. Wees er wel snel bij, want de camping is erg populair. Het zou toch zonde zijn als je te laat bent met boeken.