Overnachten op een camping voor het hele gezin

Ben je op zoek naar een leuke camping omdat je wilt kamperen in eigen land? Dan raden we je aan om camping de Leistert te bezoeken. Deze camping is gelegen in het altijd gezellig Limburg en is bekroond met maar liefst 5 sterren. Tevens is het door de ANWB uitgeroepen tot topcamping. Kortom: dit is een echte topplek dus om te kamperen.

Dit kun je beleven
Op camping de Leistert valt genoeg te beleven. Zo is er een subtropisch zwembad, een bowlingbaan, golfbaan, voetbalveld en visvijver. Tevens zijn er diverse tafeltennistafels, want wat is een camping nu zonder tafeltennistafels? Wil je eropuit? Dan zit je hier ook helemaal goed. Zo zijn er diverse natuurparken en steden in de buurt waar je je heerlijk kunt vermaken. Kortom: vakantie vieren in eigen land kan bij camping de Leistert harstikke goed!

Meer weten over deze camping?
Wil je ook kamperen in Limburg op camping de Leistert? Dan raden we je aan om de website te bezoeken en een boeking te plaatsen. Als je nog vragen heeft, neem dan contact op met de camping en je wordt verder geholpen.