Personeel dat voor jou werkt via een ander bedrijf

Payrolling is een ontzettend handige manier van het aannemen van personeel. Vind je het ingewikkeld om de administratie bij te houden en ben je bang dat als je personeel krijgt dat dit dan nog ingewikkelder word? Dan kun je kiezen voor payrolling.

Payrolling voor jouw bedrijf en jouw werknemers

Bijvoorbeeld een bedrijf als payroll select neemt voor jou personeel aan. Zij staan dan als werknemer bij payroll ingeschreven maar ze werken officieel voor jou. Je komt hierdoor niet te zitten met de administratieve werkzaamheden die te maken hebben met personeel. Dit gebeurd allemaal door het bedrijf zelf. Zo heb je ook geen problemen met het uitbetalen van de loon van de werknemers. Dit gebeurd iedere maand op het zelfde moment zodat de werknemer iets heeft om op te rekenen.

Je hebt dus alle voordelen van personeel en de nadelen voor jouzelf gaan allemaal naar het payroll bedrijf zelf. Zij zorgen er voor dat alle administratieve zaken netjes worden bijgehouden en daardoor hoef jij daar zelf helemaal geen tijd in te steken.

Een bedrijf dat payrolling voor jou kan doen is ontzettend handig. Zo kun je zelf bezig gaan met het bedrijf en de werkzaamheden er van maar hoef je je niet druk te maken over alle administratie die komt kijken bij werknemers.