Recreatiepark de Leistert: een aanrader voor uw vakantie

Bent u nog op zoek naar een geschikte plek waar u uw vakantie kunt doorbrengen? Dan hebben we een tip voor u. Recreatiepark de Leistert is de ideale plek waar u heerlijk kunt genieten van een onbezorgde vakantie. Op dit park kunt u van alles beleven. Zo valt er op het park zelf genoeg te doen, maar ook in de nabije omgeving valt genoeg te beleven. Maak een uitstapje naar een stad of natuurpark.

Bungalowpark en camping
Recreatiepark de Leistert is een aanrader voor iedereen die er tussenuit wil, maar niet te ver van huis wil gaan. Enerzijds is er een camping. Deze is bekroond met 5 sterren en anderzijds is er een bungalowpark. Kies zelf wat u wilt. Daarbij zijn er een hoop faciliteiten op het park, zodat u zich niet hoeft te vervelen. Zo kunt u lekker zwemmen in het subtropisch zwembad, vissen in de visvijver of een potje bowlen bij de bowlingbaan. Het is allemaal mogelijk bij dit recreatiepark.

Meer weten over Recreatiepark de Leistert?
Wilt u graag meer weten over Recreatiepark de Leistert? Neem dan eens een kijkje op de website van het recreatiepark. Ook als u nog vragen heeft over het park dan kunt u altijd contact opnemen met de Recreatiepark de Leistert. De contactgegevens vindt u op de website. Fijne vakantie alvast!