Rozen bestellen?

Bij BoeketCadeau.nl ben je helemaal  aan het juiste adres als je rozen wilt bestellen. Hier vind je een ruim aanbod met rozen. Dus of je nou op zoek bent naar traditionele rode rozen of roze en gele rozen: hier kan het allemaal. Daarnaast ben je zelf vrij om te kiezen in welke grootte je de rozen het liefst ziet.

Zo blijven de rozen het langst mooi
Als je rozen laat bezorgen dan wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Natuurlijk ligt dit deels aan de kwaliteit van de bloemen, maar het is ook van belang dat je de rozen op een juiste manier verzorgt. Zo is het belangrijk dat je na ontvangst de rozen schuin afsnijdt in een schone vaas met een ruime hoeveelheid water. Bij een boeket rozen ontvang je altijd een zakje snijbloemenvoedsel. Daarnaast is het belangrijk dat je een vaas met rozen dagelijks bijvult met water en de rozen niet op de tocht zet of in de zon. Op deze manier heeft u maximaal plezier van uw boeket rozen. Zijn de rozen niet voor uzelf? Vertel dit dan tegen de ontvanger. Dit wordt vast gewaardeerd.k

Rozen en een kaartje
Het bestellen van rozen via BoeketCadeau.nl is natuurlijk hartstikke leuk. Maar het is nog leuker als de ontvanger een persoonlijke boodschap leest bij het ontvangen van het boeket. Voeg aan het eind van de bestelling dus een kaartje toe en op deze manier weet je zeker dat je een positieve indruk achterlaat.