Sfeervol water maakt een vakantie compleet

Water is een van de meest rustgevende omgevingen om een vakantie door te brengen. Op zoek dus naar een camping aan het water om de volgende vakantie door te brengen, met het hele gezin natuurlijk!

 

Ter land, ter zee en..

…zelfs in de lucht! Wanneer je je weg laat blobben door het grote blobkussen in het water! Camping TerSpegelt biedt namelijk veel meer dan alleen die kraakheldere recreatiemeren. Zo kun je heerlijk zwemmen en spelen, maar ook slapen op het water. Dat lees je goed! Er zijn lodges op het water met heerlijke eigen vlonders waarom je ’s morgens op het water kunt ontbijten. Met de voetjes in het water dus. Wij kennen wel een slechter begin van de dag. De lodges zijn compleet ingericht en voorzien van luxe bedden, je slaapt er dus heerlijk. Naast slapen op het water zijn er dus volop mogelijkheden om te zwemmen, bijvoorbeeld bij het SterrenStrand. Dit kan nog wel eens jullie favoriete plekje van de camping worden. Ook kun je gaan bandraften of lekker een hengeltje uitgooien. Speel Jeu de Boules, huur een fiets en sluit de avond gezellig af met een bezoekje aan de buitenbioscoop. Dan hebben we het nog niet eens over alle andere sporten gehad die je op deze camping kunt doen.

 

Duikel vast aanvullende informatie op

Wanneer het gaat om jullie volgende vakantie wil je je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden. Daar hoort natuurlijk het kijken van plaatjes en het proeven van de sfeer bij. Op de website maak je daarom een virtuele wandeling of neem je een kijkje in het fotoalbum. Neem ook een kijkje in het eigen magazine van deze camping. Vragen? De receptiemedewerkers staan voor je klaar, zij heten je alvast van harte welkom!