Taub futter voor een goede prestatie

Het is niet onbekend dat voeding belangrijk is. Zonder voeding geen energie en zo kun je dus niet functioneren en presteren. Als je duiven houdt is het heel goed mogelijk dat deze duiven meedoen aan wedstrijden. In dat geval is het helemaal belangrijk dat de duiven genoeg goede voeding binnen krijgen en misschien zelfs wat extra’s van Proqure, zodat ze goed kunnen presteren.

Over de extra voeding

De wedstrijden die gehouden worden met duiven houden in dat een duif een lange reis moet maken, waarbij hij zijn eigen hok terug moet vinden. De duif die dit het snelste doet wint de wedstrijd. Het is dus belangrijk dat duiven genoeg voeding krijgen, zodat ze deze lange reizen af kunnen leggen, maar dit ook snel kunnen doen. De voeding van Proqure is goed voor conditie, gezondheid, ziekte en blessures voorkomen en overwinnen en  soepele spieren. U kunt alle voeding voor duiven vinden en bestellen op de website van Proqure.

Bestellen

Wilt u graag taub futter bestellen? Ga dan snel naar de website van Proqure om het assortiment te  bekijken, informatie te lezen en om de producten te bestellen. Voor vragen kunt u gebruik maken van de contactgegevens die u op de website kunt vinden.