Uw goederen verticaal transporteren

Het komt vaak voor dat er bepaalde producten verticaal verplaatst moeten worden in de productiehal. Naast de transportbanden die vaak horizontaal lopen heb je nu ook transportbanden die horizontaal lopen. Dit kan erg handig zijn omdat daarmee u gemakkelijk producten uit de productiehal kan verplaatsen. Hiermee werkt u een stuk efficiënter, wat tijd en geld scheelt. Daarnaast ontlast je erg fysiek werk voor uw werknemers, dit resulteer weer in veel minder ziekteverzuim. Dat is voor iedere ondernemer aantrekkelijk want dat scheelt weer in de kosten.
Met een verticale transportband verplaatst u goederen van boven naar beneden of andersom. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld smalle en hoge ruimtes, of als u goederen van ergens buiten naar binnen moet verplaatsen. Bijvoorbeeld een opslaghal ergens in een haven, waar vanuit het schip de vracht geladen moet worden naar de opslag.

Allerlei maten en soorten verticale banden

Net als een horizontale transportband zijn verticale banden ook in allerlei soorten en maten. Een die ik even wil benoemen is de elevatorband. Dit is een variant van de verticale transportband. Dit is ook een transportband wat verticaal loopt alleen wordt deze speciaal ingezet voor losse korrels of poeders. Op deze band zijn speciale bekers gemaakt die de losse korrels of poeders daar in vervoeren. De elevatorband is gemaakt van textiel en rubber en is daarmee geschikt voor robuuste installaties in industriële sectoren. Al het benodigde zoals bekers, schroeven en verbinders worden geleverd bij deze variant.

Bestel een verticale transportband bij ACB Transportbanden

Ben je op zoek naar een verticale transportband van uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij deze specialist aan het juist adres. Een verticale transportband kost als veel andere machines ook veel geld. Met de verticale transportband bespaart u uiteindelijk wel geld! U bespaart er geld mee, maar uw medewerkers moeten er eerst mee leren werken. Dat kost dus eerst tijd. Een transportband moet zo efficiënt mogelijk werken en zo praktisch mogelijk. Als u een verticale transportband bij een transportbanden specialist koopt, dan zorgen zij dat het goed staat in uw productiehal en dat u een handleiding en training krijgt zodat u gemakkelijk werkt met de transportband.
Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen over de verticale transportbanden, dan kunt u gerust contact opnemen met ABC Transportbanden en onderdelen. Bezoek de webiste