Vakantie doorbrengen bij Recreatiepark de Leistert

Wil je dit jaar lekker in eigen land op vakantie gaan? Maar weet je nog niet echt goed waar je jouw vakantie kunt doorbrengen? Bekijk dan de website van recreatiepark de Leistert. Bij dit park kun je enerzijds heerlijk genieten van de rust, terwijl je anderzijds veel kunt ondernemen. In deze blog vertellen we je alles over het park, zodat je een goed idee krijgt van wat je kunt verwachten.

Bungalowpark of camping?
Bij recreatiepark de Leistert vind je enerzijds een bungalowpark en anderzijds een 5 sterren camping. Als je dus een caravan of tent hebt dan kun je een plaatsje nemen op de camping. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan overnachten in een huisje in het bungalowpark. Als je graag een impressie wilt krijgen van het park dan raden we je aan om de website te bekijken. Hier vind je diverse foto’s zodat je een goed beeld krijgt van het subtropisch zwembad, de tennisbaan en de plekken.

Ook dit recreatiepark boeken?
Denk je ook dat je een heerlijke vakantie kunt beleven bij dit recreatiepark? Boek dan vandaag nog een plekje op het bungalowpark of op de camping. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de camping. De medewerkers geven je graag meer informatie en beantwoorden al je vragen zodat je goed op de hoogte bent.