Veilingen op internet van NBD Auctions

Wat klinkt er nou beter dan het kopen van luxe producten, via het internet voor de prijs die u er voor over heeft? Dan kan met de veilingen op internet van NBD Auctions. Deze website heeft heel veel veilingen open staan waar u kunt bieden op auto’s, elektrische fietsen, sanitair en nog veel meer. Na het registreren kunt u op elke veiling bieden. De prijs hangt af van het tijdstip, het product en de concurrentie.

Hoe werkt het?

Een veiling is een manier van kopen en verkopen, waarbij er één presentator is en een publiek. De presentator is in dit geval de website en het publiek zijn alle (geregistreerde) bezoekers. Deze kunnen allemaal bieden op het product. Wie het hoogste uniek bod plaatst bij het sluiten van de veiling moet betalen en moet het product ophalen. Dit is dus het ‘winnen’ van de veiling. Het gaat om luxe producten voor een lage prijs, waardoor de concurrentie groot is. Concurrentie is overdag groter dan ’s nachts. U kunt op NBD Auctions niet alleen bieden, maar ook uw eigen producten aanbieden.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de website of over de veilingen? Ga dan naar de website voor het contactformulier. U krijgt zo snel mogelijk bericht terug.