Verpakkingen en werken bij Packstore

Hoewel u er misschien nooit bij stil staat, staan andere mensen wel stil bij verpakkingen. Namelijk degene die ze ontwerpen. Een verpakking moet aan bepaalde eisen voldoen als het gaat om uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid. Een voorbeeld van een bedrijf wat zich bezig houdt met verpakkingen is Packstore. Maar dit bedrijf houdt zich ook bezig met de mens en het milieu, waardoor het een sociale werkplaats in Eindhoven is.

Een sociale werkplaats in Eindhoven

Packstore BV is in principe een fulfilment, co-packing en logistiek bedrijf, maar biedt meer dan dat. Ze hebben hun oog op het maken van winst, maar zullen nooit misbruik maken van mens of milieu. Hun werkwijze is daarom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en door hun omgang met personeel wordt het een sociale werkplaats genoemd. Het bedrijf zal personeel aannemen om deze te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Daarnaast houden ze rekening met de klant, waardoor ze flexibel en professioneel werken en graag goed communiceren. Er wordt ook rekening gehouden met het milieu.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Packstore als sociale werkplaats of als verpakkingsbedrijf? Ga dan naar de website van Packstore BV voor alle informatie over de verpakkingen en over het bedrijf en haar werkwijze, contactgegevens en adresgegevens.