Website in andere taal

Een ondernemer kan ervoor kiezen om zijn website te laten vertalen in een andere taal. Op deze manier zorg je ervoor dat je meer buitenlandse klanten naar jouw website trekt, gezien het feit dat jij jouw website en diensten in hun taal duidelijk maakt. Een website in een vreemde taal is dan ook voor  vele ondernemers de kans om ook zaken in het buitenland te doen. Website vertaling kan jij laten doen doen vertaalbureau.

Scherp tarief voor vertaling

Een vertaalbureau heeft vaak een enorm scherp tarief per woord. Op deze manier kan jij ook voordien een goed beeld schetsen van hoe duur de vertaling van de website wordt. Stel dat jij jouw website van het Nederlands naar het Portugees wilt laten vertalen, dan is dit vaak gewoon mogelijk. Bij de specialist waarover ik nu schrijf kost het vertalen van een bepaald woord 11 cent. Dit betekent dat jij voor een gehele website, waarbij jij zo’n 5000 woorden wilt laten vertalen jij de berekening van 5000 x 0,11 cent kunt maken = € 550,-

Een gratis offerte aanvragen

Wil ook jij jouw website laten vertalen naar een vreemde taal door het vertaalbureau? Surf dan direct naar de website van de specialist en vraag direct een gratis offerte aan!