Welke transportband heeft u nodig?

Heeft u een transportband nodig? Bij ACB Transportbanden vindt u een groot assortiment aan soorten en maten transportbanden. Daarnaast schaft u eenvoudig een transportband aan die de juiste oplossing biedt voor u. Hier kunt u naast transportbanden ook terecht voor toebehoren en andere onderdelen. Wanneer u dus op zoek bent naar en oplossing voor verplaatsen van zware artikelen bent u bij hen aan het juiste adres. Wij vertellen u in dit blog dan ook graag meer de verschillende typen transportbanden. Lees daarom snel verder! 

Hoge prestaties 

Het eerste type transportband waar we het over gaan hebben, is de sempertrans transportband. Semperit onderscheidt zich door transportbanden te leveren met hoge prestaties, hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Deze transportband kunt u bij ACB Transportbanden aan schaffen 

Transportband voor de voedingsmiddelenindustrie 

Een ander type transportband dat u bij ACB Transportbanden kunt aanschaffen is de MAFDEL transportband. Deze zijn zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze hebben een antibacteriële eigenschap waardoor deze transportband uitermate geschikt is voor het transporteren van vlees, vis, verse groente en andere voedingsmiddelen. De MAFDEL transportband scoort hoog wanneer het gaat om duurzaamheid, reiniging en hygiëne. 

Een transportband koopt u bij de specialist 

Bij ACB Transportbanden schaft u diverse transportbanden aan. Hierdoor hebben zij altijd wel een transportband die bij uw bedrijf past. Bij hen vindt u rubberen transportbanden, kunststof transportbanden, elevatorbanden en metalen banden. Deze zijn geschikt voor ieder product dat er verplaatst moet worden en iedere soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bekijk de website van deze specialist voor meer informatie over de verschillende soorten transportbanden. Heeft u nog vragen over een type transportband of zou u graag persoonlijk advies ontvangen? Neem contact op met de specialisten van deze partij. Zij kunnen u hier alles over vertellen en geven u persoonlijk advies indien gewenst.