Wind en vliegjes verleden tijd

U bent in het bezit van een scooter, maar bent daarnaast het enorm zat om continu tijdens het rijden van uw scooter de wind middenin uw gezicht te krijgen? Dan wordt het tijd dat u enorm snel een windscherm zal gaan aanschaffen, omdat deze ervoor zorgt dat de wind in uw gezicht verleden tijd is. Hierdoor zal u tijdens het rijden niet continu belemmert worden door de wind die middenin uw gezicht klapt, maar zal deze door de windscherm beschermd worden. Tevens bent u in de zomer ook beschermd tegen bijvoorbeeld vliegjes die normaal in uw gezicht komen.

Sym Mio

Heeft u de beschikking over een Sym Mio? Dan is het aan te raden om op deze Sym Mio een windscherm Sym Mio te laten bevestigen. Een windscherm voor deze scooter koopt u gemakkelijk en snel via de webshop van VVR Parts. Tevens is deze specialist niet alleen handig voor onderdelen voor uw scooter, maar kunt u bij deze specialist ook terecht voor onderdelen voor uw fietsen.

Bekijk het assortiment

Wilt u eens de windschermen van VVR Parts online bekijken of wilt u graag het overige assortiment van deze specialist bekijken en uw aankopen doen? Surf dan direct naar de website van VVR Parts!