Zoekt u een kindvriendelijke camping in Limburg?

Wilt u er even heerlijk tussenuit met uw gezin? U hoeft daarvoor niet altijd naar het buitenland. Nederland heeft namelijk ook genoeg moois te bieden. Wat dacht u van Limburg? Het Bourgondische stukje van Nederland! Zoekt u nu nog een kindvriendelijke camping in Limburg? Mogen wij onszelf voorstellen: wij zijn Camping de Leistert. Door de ANWB beoordeeld met vijf sterren en de titel ‘Best Camping’. Wilt u dat zelf komen beoordelen? Wij verwelkomen u graag! Wilt u eerst wat meer informatie? Lees dan zeker even verder ..

Waarom Camping de Leistert?

Bij ons op de camping geniet u van vele faciliteiten. Allereerst liggen wij midden in Limburg, er is dus genoeg leuks te doen! Tevens verzorgt ons recreatieteam op de camping dagelijkse activiteiten. Speciaal voor de kinderen om hen een super tijd te bezorgen. Wij hebben ook speciale kampeervelden op onze camping die kindvriendelijk zijn ingericht. Bent u al helemaal overtuigd maar bedenkt u zich ineens dat u zelf geen kampeerspullen heeft? Geen paniek! Wij hebben verhuurmogelijkheden. Ga naar onze website voor meer informatie ..

Onze website voor alle mogelijkheden

Wilt u meer informatie over onze camping of gewoon direct boeken? Dan kunt u terecht op onze website. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact op!