Zoekt u een bedrijf dat liedjes kan vertalen?

Wilt u liedjes laten vertalen? Bijvoorbeeld voor een optreden waarbij u uw favoriete Engelstalige nummer in het Nederlands uit gaat voeren? Denk aan een nummer van Queen tot U2 tot Lady Gaga. Zoek niet verder. U bent bij Songtekstvertalen.nl aan het juiste adres. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan voor u? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De werkwijze van Songtekstvertalen.nl

Een songtekst vertalen via Songtekstvertalen.nl kan haast niet eenvoudiger. Het enige wat u hoeft te doen is enkele gegevens van de betreffende song in te vullen op de site. Dit is de naam van het nummer en de artiest. Vervolgens plakt u de te vertalen tekst in het bestemde veld. Zodra u op ‘vertaal’ klikt krijgt u direct de Nederlandse vertaling op uw scherm. Simpeler kan niet toch? Bekijk vooral ook ons archief om te kijken of uw nummer er al tussen staat!

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over Songtekstvertalen.nl? Of bent u gewoon benieuwd naar ons gehele archief? Ga dan naar onze website. Heeft u, na het lezen van de website, nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.