Zomervakantie voor 2015, lekker in een Villatent!

Het begint alweer een onderwerp te worden op de verjaardagen, de zomervakantie van 2015. Het wordt weer tijd om te boeken! Want hoe eerder je erbij bent, hoe scherper de prijs. Maar heb je echt geen idee wat je wil? Laat je dan eens inspireren om iets anders dan anders te doen. Kies bijvoorbeeld voor Glamping, voor steeds meer mensen is dit een uitkomst. Dit door een safaritent te huren bij Villatent.

Waarom Glamping steeds populairder wordt

Veel mensen houden van kamperen, maar niet iedereen houdt van de rommel die het oplevert. Want kamperen is veel bukken, weinig comfort en vaak een slechte nachtrust. Een mooie manier om dan toch het buitenleven te kunnen ervaren zoals dat bij kamperen hoort is door Glamping.  Het is een comfortabele manier van kamperen , waarbij je meer luxe ervaart en meer comfort beleeft aan je vakantie.

Wil je ook luxe kamperen?

Bij Villatent huur je mooie safaritenten die al compleet zijn ingericht. De tenten bestaan onder andere uit een echt bed met een eigen matras, diverse opbergmogelijkheden en een staande keuken. Dat biedt een hoop meer comfort! Wil je meer weten? Surd naar de website om safaritenten te huren!