Camping in Limburg

Wilt u deze vakantie naar een leuke camping in Limburg? Zoek dan niet verder! Wij weten een leuke camping waar u zich helemaal niet zult vervelen. Bij de Leistert valt genoeg te beleven. Zo is er onder andere een subtropisch zwembad, een bowlingbaan een midgetgolfbaan en een tennisbaan. Kortom: voor iedereen valt genoeg te beleven. U hoeft zich hier nooit te vervelen.

Omgeving
In de buurt van de camping bevinden zich verschillende natuurparken waar u veel kunt fietsen en wandelen. Maar ook als u een dagje naar de stad wilt dan kunt u hier binnen enkele minuten zijn. De camping ligt namelijk vlakbij de steden Weert, Venlo en Roermond. Dus als u een dagje wilt shoppen of een lekker terrasje wilt pakken dan kunt u hier gewoon heengaan.

Kamperen
Camping de Leistert is uitgeroepen tot 5 sterren camping. Als u dus wilt kamperen bij deze camping dan kunnen we u garanderen dat u verblijft op een topcamping. Zelfs ANWB heeft deze camping uitgeroepen tot topcamping. En dat zegt volgens ons wel genoeg. Plaats dus snel een boeking, want zo kunt u nog uit de beste plekken kiezen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op en u wordt graag verder geholpen.