Deze camping is een echte aanrader

Lekker eropuit in eigen land? En toch het gevoel hebben dat u erg ver weg bent? Ga dan naar camping de Leistert. Deze camping is een echte aanrader, want het is bekroond met 5 sterren. Daarnaast is het door de ANWB uitgeroepen tot topcamping. Hierdoor weet u zeker dat u een camping bezoekt van een goede kwaliteit.

Faciliteiten
U hoeft zich dus nooit te vervelen op deze camping. Neem in duik in het subtropische zwembad, sla een balletje op de golfbaan en gooi kegels om op de bowlingbaan: bij camping de Leistert kan het allemaal. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een groot indoor speeltoestel en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Wilt u liever lekker tot rust komen? Dat kan ook. In de buurt zitten diverse natuurparken waar u heerlijk kunt genieten van de rust.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over deze camping? Bezoek dan de website en neem contact op. Als u een boeking wilt plaatsen dan raden we u aan om dit ook te doen via de telefoon. Wees er wel snel bij, want zo maakt u nog kans om één van de mooiste plekken van de camping te bemachtigen.