Casier a vin voor uw wijnverzameling

Zoekt u voor uw restaurant, woning of wijnkelder naar prachtige authentieke wijnrekken? Bij Domus Naturalis bent u aan het juiste adres. De wijnrekken van Domus Naturalis zijn geschikt voor onder andere woningen en restaurants. Bij Domus Naturalis heeft u keuze uit een breed assortiment. Domus Naturalis is de echte wijnrekken kenner en kan u daarom goed helpen bij het kiezen van een casier a vin.

De verschillende wijnrekken uit het assortiment

De wijnrekken van Domus Naturalis zijn leverbaar als bouwpakket. U heeft keuze uit een breed assortiment. In het assortiment vindt u veel verschillende soorten wijnrekken. Zo zijn er onbehandelde wijnrekken, wijnrekken die zijn gebeitst en gelakt en parelwitte wijnrekken. U heeft daarnaast keuze uit verschillende vormen wijnrekken, bijvoorbeeld rond of vierkant.

De levering van de wijnrekken

Op de site van Domus Naturalis kunt u de Casier a bouteilles bestellen. De wijnrekken worden snel bij u bezorgd, al binnen 2 tot 6 dagen. Daarnaast heeft u 14 dagen zichttermijn en kunt het wijnrek ook af komen halen. Bent u benieuwd naar de wijnrekken? Ga naar de site voor het assortiment en voor meer informatie. Heeft u nog speciale vragen? Neem dan gerust contact op met Domus Naturalis en zij helpen u verder met informatie en advies.