Verzeker uw camper online

Bent u al enige tijd van plan om over te stappen van verzekeraar als het gaat om de verzekering van uw camper? Denk dan eens aan CamperVerzekering.nl. Deze verzekeraar heeft al meer dan tien jaar ervaring als het gaat om het verzekeren van campers. Dit kunt u heel eenvoudig doen via de website van de verzekeraar. Hierbij heeft u keuze uit twee dekkingen: WA beperkt casco en de all risk verzekering. 

Mogelijkheden

Bij CamperVerzekering.nl heeft u ook de mogelijkheid om uw camper verzekering uit te breiden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een verzekering af te sluiten zodat u overal in Europa hulpverlening krijgt in het geval van pech. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een verzekering voor de inzittenden af te sluiten. Bovendien kunt u hier ook terecht voor een doorlopende reisverzekering. Via de website kunt u uw premie berekenen.

Verzekeren

Klik hier als u geïnteresseerd bent en als u graag direct uw camper wilt verzekeren. Uiteraard vindt u op de website ook meer informatie over de verzekeraar zelf. Daarnaast vindt u hier ook een compleet overzicht van de mogelijkheden om uw camper verzekering uit te breiden. Op de website vindt u ook de contactgegevens zodat u zelf een keer persoonlijk contact op kunt nemen.