Catering bestellen in Zutphen

Woont u in de buurt van het mooie stadje Zutphen en organiseert u binnenkort een feestje? U bent druk bezig met de voorbereidingen waaronder het eten. U wilt uw gasten een lekker hapje aanbieden of een uitgebreid buffet? Dan bent u bij De Heideroos in Zutphen aan het juiste adres. Bij De Heideroos is zowat alles mogelijk. Zelfs het bestellen van meubilair is mogelijk om uw buffet mee aan te kleden. Meer informatie? Lees dan gauw verder.

Catering

U kunt uw buffet volledig naar wens samenstellen. U kunt namelijk kiezen voor een compleet buffet, maar ook voor diners bestaande uit bijvoorbeeld driegangen of zevengangen. Dat is helemaal van u! Weet u niet zeker wat u moet bestellen, neem dan gerust contact op. Door jarenlange ervaring kunnen de werknemers van De Heideroos u ter woord staan over wat de beste opties zijn voor u.

Interesse

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct catering bestellen? Ga dan naar de website en neem contact op.

 

 

Mogelijkheden

Voor meer informatie of voor het bestellen van een buffet kunt u contact opnemen met De Heideroos. Neem eerst een kijkje op de website, zodat u al een beetje op de hoogte bent van het aanbod. Het is tevens mogelijk om een offerte aan te vragen.