Engelse vertaler inschakelen

Ben je onlangs begonnen met je nieuwe baan en kom je er nu achter dat je Engelse taalniveau toch niet zo hoog is als je dacht? Ineens moet je van de Nederlandstalige website van je bedrijf een Engelstalige versie maken en op zich is dat geen probleem, ware het dat je niet 100% zeker weet of je alles wel goed schrijft. Een website is het visitekaartje van een bedrijf en deze mag geen spelfouten of grammaticale fouten bevatten. Huur daarom een Engelse vertaler van Vertaalbureau Tongo in. 

Dienstverlening

Vertaalbureau Tongo heeft veel verschillende mensen in dienst die allemaal verschillende talen spreken. Allemaal spreken zij vloeiend Nederlands, zodat zij goed met klanten kunnen communiceren over wat hun wensen zijn en wat precies het doel is van de teksten die vertaald moeten worden. Soms moet er een complete website worden vertaald en of alleen een korte tekst. En soms gaat het alleen om titels van teksten. De opdracht maakt niet uit, want Vertaalbureau Tongo staat graag voor je klaar.

 

Inhuren

Wil je gebruik maken van de dienstverlening van Vertaalbureau Tongo? Neem dan contact op via de contactgegevens die op de website staan. Naast Engelse vertalingen zijn er vele andere talen mogelijk, zoals bijvoorbeeld Turkse vertalingen.