Een onafhankelijke meubelexpert

Heeft u klachten over meubels ? Heeft u bijvoorbeeld veel geld betaald voor een meubel wat snel veel schade heeft opgelopen? Natuurlijk wilt graag u waarde voor uw geld, wanneer u dit niet krijgt wilt u hier wat aan doen. Schakel dé klachten-expertise en schade-expertise Van Beek Expertise in. U krijgt hier onafhankelijk advies op topniveau! Van Beek Expertise heeft jarenlange ervaring op het gebied van de complete woon-inrichting. Met dank aan deze ervaring kunnen wij zeer snel een  inschatting gebaseerd op uw klachten en de schades. Hierbij geven wij een duidelijk advies wat de schuldvraag moet zijn voor onder andere het herstel van de meubels.

In een korte tijd veel schade

Ik was super blij toen ik mijn nieuwe interieur binnen kreeg. Mijn interieur zag er, voor mij, perfect uit. Helaas was de blijdschap niet voor lange duur. Al snel liepen mijn meubels veel schade op. Dit was het laatste wat ik verwachtte aangezien de meubels zeer prijzig waren. Ik ben op het internet gaan zoeken en zo uitgekomen bij Van Beek Expertise. Met de hulp van Van Beek Expertise heb ik een schuldprijs gekregen voor de schade van mijn meubels en heb ik ze volledig kunnen herstellen.

Contact opnemen

Voor vragen en/of onduidelijkheden over Van Beek Expertise kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch-of mailcontact opnemen met een van de medewerkers.