Sociale werkplaats Leiden gezocht?

Packstore is een soort sociale werkplaats die het net even anders doet. Eigenlijk is het een bedrijf wat ervoor kiest om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. U kunt bij hen terecht voor uiteenlopende werkzaamheden en zelfs voor de opslag van uw producten.  Een mooi bedrijf om mee samen te werken en nog praktisch ook!

Wat is Packstore precies?

Packstore is gevestigd in Ede en eigenlijk een soort sociale werkplaats. Er werken mensen die op die manier een kans krijgen om zich te ontwikkelen in de maatschappij. Maar Packstore biedt meer. U kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor last minute klussen. Ze werken bijvoorbeeld ook door in het weekend en ’s avonds. Erg flexibel, en zo weet u zeker dat uw opdracht op tijd gereed is.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Packstore kunt u  halffabrikaten laten ombouwen tot producten. Zij zetten deze voor u in elkaar en verpakken deze eventueel ook. Voor het verpakken van producten werken ze machinaal of met de hand, afhankelijk van de mogelijkheden. Tevens is het ook mogelijk om direct de producten bij Packstore op te slaan. Dit kan gemakkelijk zijn in verband met de distributie van de producten. De ideale sociale werkplaats Rotterdam dus!