Een vertaling van Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is een vertaalbureau in Amsterdam en staat voor u klaar. Bij Tongo kunt u terecht voor alle soorten vertalingen in alle mogelijke talen. Tongo is gespecialiseerd in vertalingen voor het MKB en onderscheiden zich van andere bureaus door de snelle service, de goede kwaliteit en de heldere tarieven die ze hanteren. Bij Vertaalbureau Tongo bent u aan het juiste adres voor een 100% juiste vertaling.

De werkwijze bij Tongo

Bij Vertaalbureau Tongo zijn ze persoonlijk betrokken bij het vertaalproces en dankzij de jarenlange ervaring leveren zij uitstekende service. U kunt bij Tongo terecht voor verschillende soorten vertalingen. U kunt hierbij denken aan website vertalingen en document vertalingen, zoals akte vertalingen, diploma vertalingen, commerciƫle vertalingen en meer. Er werken bij Tongo ervaren vertalers met veel kennis in de taal. De vertalers leveren voor u een 100% juiste vertaling. Door het brede netwerk is een vertaling is alle gangbare talen mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Vertaalbureau Tongo en wilt u weten wat de kosten precies zijn voor bijvoorbeeld een vertaling Nederlands Frans? Ga naar de site van Vertaalbureau Tongo en vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u op de site meer informatie vinden en contact opnemen indien u vragen heeft.