Uw favoriete songtekst vertalen

Heeft u een mooi nummer op de radio gehoord en misschien nu zelf wel gedownload? Heeft u dan ook goed naar de tekst geluisterd? Er zijn veel mooi Engelse liedjes met mooie teksten. Wanneer u een liedje heeft gehoord, kan het zijn dat u de vertaling nog niet helemaal begrijpt. In dat geval kunt u songteksten vertalen op de site van Songtekstvertalen.nl. U kunt hier op zoek gaan naar uw liedje en de songtekst met vertaling bekijken.

Nummers vertalen

Op de site Songtekstvertalen.nl vindt u verschillende liedjes met songtekst. U kunt op zoek gaan naar uw favoriete nummer en zo de betekenis van dat liedje vertalen. U vindt hier onwijs veel nummers, oude en nieuwe nummers. Ook kunt u zelf de vertaling van het nummer toevoegen als het nummer nog niet vertaald is. Dit gaat heel simpel; U voert de gegevens van het betreffende nummer in (naam en artiest) en vervolgens kunt u de te vertalen tekst in het veld plakken. Klikt dan op de knop “vertaal”en uw vertaling staat binnen een paar seconden voor u klaar.

Songteksten

Bent u benieuwd naar de songteksten op Songtekstvertalen.nl? Ga naar de site en ga op zoek naar uw favoriete nummer. Wanneer u naar een nummer luistert is het leuk om te weten wat precies de vertaling is.