Kamperen is allang niet meer primitief

Verwarming, een eigen toilet, douche, wastafel en een eigen vaatwasser. Hoezo kamperen is primitief? Een goede camping biedt allang meer dan alleen een campingplaats. Een beetje vakantiepark heeft namelijk de mogelijkheid om alle sanitaire voorziening voor uzelf te hebben. Een camping met privé sanitair is ideaal om te genieten van het ultieme campinggevoel en toch gebruik te maken van een stukje luxe. Want zeg nu zelf, niemand zit er meer op te wachten om met een toiletrol onder de arm over het veld richting de toiletten te lopen. Hoe schoon deze misschien ook zijn. Op deze camping is het sanitair privé en wordt het alleen gebruikt door jullie gezinsleden. Een zeer fijne oplossing waar u, zeker als gezin met kleine kinderen, ontzettend veel plezier van heeft. Een gezinslid dat een hekel heeft aan kamperen? Met deze optie krijgt u zelfs hem of haar wel mee.

 

We gaan voor luxe, ook op de camping

Er is op dit vakantiepark meer dan alleen privé sanitair. Zo zijn er luxe ingerichte accommodaties, voldoende verrassende activiteiten en een prachtige Limburgse omgeving. Zo is kamperen met onder andere de badkamer naast de deur, met verwarming het hele seizoen comfortabel genieten. Sporten, spelen en knutselen, voor de kinderen is er volop gelegenheid om naar hartenlust te spelen en te bewegen. Wat komen die luxe opgemaakte bedden dan goed uit aan het eind van de dag! Vergeet voor je zwemkleding niet in te pakken, want er zijn fantastische recreatiemeren en een supergaaf subtropisch zwembad.

 

Ga je mee wandelen?

Vanzelfsprekend wilt u graag eerst zelf een kijkje nemen op het park, alvorens u een hele vakantie gaat boeken. Goed nieuws! Hiervoor hoeft u de deur niet uit. De Leistert biedt namelijk een virtuele rondleiding op de website. Bij vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid, neemt u gerust contact op met de receptiemedewerkers.