Uw keuze voor de transport rollenbaan

U heeft een hele zoektocht erop zitten en eindelijk bent u eruit. Een transport rollenbaan gaat u helpen het productieproces effectiever in te regelen. Een transport rollenbaan zorgt er namelijk voor dat uw producten of goederen systematisch worden verplaatst. Met deze keuze bent u er nog niet. Er zijn namelijk diverse soorten rollenbanen waaruit u kunt kiezen. Dit heeft weer alles te maken met het soort product waar u mee werkt. Denk aan de afmetingen, het gewicht en het soort product. Wij lopen graag even met u door de keuzemogelijkheden heen.

Soorten transport rollenbanen

Ze zijn er dus in diverse verschijningsvormen. Het is maar net welke rollenbaan past bij uw productieproces. Werkt u in de foodsector of met andere lichte producten? Of zit u juist in de zwaardere industrie? Het zijn factoren waarop u uw rollenbaan kunt uitkiezen. Er wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen licht, middelzwaar of zwaar transport. Kiest u een te kleine of lichte rol, dan kan het voorkomen dat uw producten hiervan schade ondervinden. Ook is het goed vast na te denken over de plaats waar de rollenbaan moet komen te staan, zo weet u precies welke afmetingen u in dit stukje productieruimte kwijt kunt.

Waar u deze rollenbanen vindt?

Daar kunnen wij kort over zijn. Uw transport rollenbaan schaft u natuurlijk het liefst aan bij een erkende leverancier die voldoende ervaring heeft om u niet alleen van de rollenbaan, maar ook van het beste advies kan voorzien. Juist daarom raden wij aan eens contact op te nemen met de experts van ACB transportbanden. Het assortiment is hier groot, maar het advies specifiek. U weet dus zeker dat u de beste transportband voor uw klus koopt. Wel zo’n zeker gevoel. Juist omdat diezelfde specialisten 24/7 voor u beschikbaar zijn.