Kindercamping in Limburg boeken?

Heeft u kinderen? En wilt u aankomende vakantie met uw familie naar de camping? Wij kennen een kindercamping in Limburg die we u absoluut aanraden. De camping waar we het over hebben is camping de Leistert. Er valt op de camping genoeg te beleven, maar ook in de omgeving hiervan is genoeg te doen. Deze camping is namelijk gelegen in Limburg en ligt nabij diverse natuurparken en steden. Zo kunt u dus diverse uitstapjes plannen waar u samen met uw kinderen naartoe kunt gaan.

Faciliteiten op de camping
Bij camping de Leistert kunt u van alles beleven. Zo kunt u hier een potje bowlen, tennissen en golfen. Tevens kunt u zich lekker uitleven in het subtropisch zwembad. Ook is er gedacht aan de visliefhebbers, want ze hebben een visvijver waar u een hengeltje kan uitslaan. Ook voor de kinderen is er een recreatieteam wat diverse activiteiten organiseert. Kortom: dit is een echte camping voor waar u uw samen met uw kinderen zult vermaken.

Meer weten over deze kindercamping in Limburg?
Lijkt het u ook leuk om aankomende vakantie op deze kindercamping in Limburg overnachten? Bezoek dan de website van camping de Leistert. Als u meer wilt weten dan raden we u aan om contact op te nemen. Dit kan via de telefoon, maar ook via de mail.