Recreatiepark de Leistert: het adres voor je vakantie

Als je nog niet weet waar je aankomende vakantie wilt doorbrengen dan raden we je recreatiepark de Leistert aan. Bij dit park ben je aan het juiste adres als je graag heerlijk tot rust wilt komen en wilt genieten van een welverdiende vakantie. Maar ook als je niet goed stil kunt zitten dan kun je bij dit park genoeg beleven. Zo zijn er genoeg faciliteiten op het park en kun je ook in de omgeving van het park veel ondernemen.

Bungalowpark en camping
Bij recreatiepark de Leistert vind je enerzijds een bungalowpark en anderzijds een 5 sterren camping. Op het bungalowpark kun je terecht als je graag wilt overnachten in een luxe huisje. Heb je zelf een caravan of tent? Dan kun je plaatsnemen op de camping. De mogelijkheden zijn eindeloos. Op de website van het park vind je alles wat je moet weten over het overnachten op het recreatiepark.

Een plek boeken op dit recreatiepark?
Ben je ook benieuwd hoe het is om te overnachten op dit recreatiepark? Boek dan vandaag nog een plekje op het bungalowpark of op de camping. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de camping. De medewerkers geven je graag meer informatie en beantwoorden al je vragen zodat je goed op de hoogte bent.